2022. szeptember 21., szerda

Nyárutós, ünnepi grillezés

 Ráadásul egy hétköznapi kedden történt mindez, ez is nagyon jó volt benne! Tulajdonképpen meglepetés volt, Mátétól származik az ötlet - ő a nagy grilles ugye nálunk - hogy a szülinapomat így ünnepeljük, hiszen Toma és Máté szülinapján is grilleztünk. Nem is tudtam semmiről semmit, amíg valamikor délután el nem mondták a fiúk 😉. Egy kis, icipici szépséghibája volt először az egésznek, mégpedig Toma betegsége, szegénykém pont a szülinapomon volt a legrosszabbul, lázzal és mindennel. Mivel őt semmiképpen sem akartuk kihagyni semmiből, ezért elhalasztottuk másnapra, hátha jól lesz addigra felkiáltással. Ugyan Toma még nem volt a legjobban, de rengeteget javult, így hétfő helyett kedd délután grilleztünk. 

Másnap Toma tényleg jobban volt, ráadásul vendégünk is akadt, Máté egyik gimis barátja, aki meccset jött nézni hozzánk. Máté kedvence, már innen is sokan tudják, hogy a Bayern München, aki a Barcelónával játszott aznap. Máté barátja Barca szurkoló, és mivel ez egy BL meccs volt, nyáron sorsolták őket össze. Máéék már akkor elhatározták, hogy együtt nézik, oda mennek vendégségbe, amelyik csapat otthon van, így mi voltunk soron 😉. 

Nekem semmi dolgom nem volt, a fiúk csináltak mindent, azt megengedték, hogy a salátákat elkészítsem, de ennyi. Volt maradék az előző napi tortából is, persze az is jól elfogyott, egyébként a Családfő rendelése, fehér csokis volt, amit mindannyian nagyon szeretünk! Szerencsénk volt az idővel is, elég meleg,napos időnk lett, Toma pedig egész jól érezte magát, kicsit ugyan levertebb volt mint máskor, de ez volt aznap a legrosszabb tünete. Peresze végig segített Máténak, nem is lehetett volna lebeszélni sem erről 😉... Szuper jól éreztük magunkat, délután 4-5 között kezdtük a grillezést, kényelmesen elvoltunk jó sokáig, aztán elkezdődött a meccs is, ott meg nyert a Bayern, szóval öröm és boldogság volt! Szegény Petinek nem annyira, pluszban ő jó későn bringázott hazafelé. Másnap nem esett jól a hajnalozás, de kibírtam azért és nagyon is megérte!


A Családfő szülinapján is grillezni fogunk, bár az decemberben van 😉...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése