2021. december 31., péntek

Budapesti ünnepi díszkivilágítás

 Most már talán ez is kezd hagyománnyá válni nálunk, hogy valahogy az ünnepi időszakban megnézzük a karácsonyi díszkivilágítást a belváros szebb pontjain. Egyébként ebből mostanában Toma nem enged, tavaly is nagyon kardoskodott mellette a két ünnep között, most meg talán még jobban! Így 26-án estefelé beautóztunk az Andrássy út felé a rakparton át, aztán a Hősök terénél parkoltunk, sétálgattunk, átmentünk a Vajdahunyad várhoz, majd köröztünk még a környéken. Feltétlenül, legfőképp Toma kérésére úgy mentünk hazafelé, hogy lássuk a Puskás Arénát, a Hidegkuti Nándor, meg persze a Fradi Stadiont és ha már arra jártunk megnéztük az új kézilabda csarnokot is 😉. Eben még az a plusz öröm, hogy ezt mindig négyesben tesszük meg, szóval még Máténak sem jut eszébe kivonni magát belőle, úgyhogy amolyan családi program lett...




Itt nem csak úgy fotóztam a nagyvilágban, hátulról éppenséggel Máté van a képen 😉...




Itt pedig a család másik fele 😉...


2 megjegyzés:

  1. Szia Vivi! Visszaolvastalak egy kicsit, hú mekkorát nőttek a fiúk és Máté igazi férfi lett és most látom, hogy mennyire hasonlítanak egymásra:) Akkor Máté már biztosan megtalálta a megfelelő egyetemet, akár Szeged is szóba jött? Örülök, hogy jól vagytok, szépek, okosak és egészségesek nagyon nagyon Boldog Új Évet nektek:))!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Móni :) , köszönjük a jókívánságokat! Tényleg egy pasi lett Máté és szerintem is hasonlítanak, örülök, hogy valaki rajtam kívül is észrevette ezt :) ... Azt tudjuk, hogy Máté kommunikációra megy, de, hogy melyik egyetemre, na az még kérdéses... Szeretnénk fővárosi sulit, de hát ez nyilván sok mindentől függ, de most már mondogatom az érintettnek, hogy lázasan el kéne dönteni :) ... Itt is és még egyszer BÚÉK Nektek is :) ! Ölelés!

      Törlés