2021. augusztus 17., kedd

Kiserdőzés Chilivel

 Írtam már szerintem máskor is, hogy Chili cicánk olyan, mintha néha kutyának képzelné magát, ugyanis szinte mindig eljön velünk sétálni, barangolni a környéken 😉. Múltkor  - még a nyár elején - eljött velünk a kiserdő felé vezető úton, fogott egy egeret és nem jött tovább. Most viszont túlnőtte önmagát, végigkísért minket, igaz hol lemaradva picit. Kicsit meglepődtünk, mert a volt szomszédasszony, akinek a cicája volt Chili, mondta, hogy a kiserdőhöz nem szeret menni Chili, vele sose volt, nem tudja miért...

Most elkísért minket, közben vadászgatott, szóval egy jót kirándult ő is 😉. Nekünk is már hiányzott a kiserdő, rég voltunk arra, kb. 1 hónapja. Estefelé mentünk 6-7 között, szépen, ráérősen. Lecsekkoltuk, nem változott semmi, csak nyárhoz illően minden sokkal dúsabb, amit kifejezetten élveztünk 😉!                                      







                 

2 megjegyzés:

  1. De édes Chili! én simán elhiszem, nekünk a Buldi cicánk volt ilyen, ő is szeretett kóborolni velünk - volt mikor végig jött vagy volt mikor elkisért egy darabon és megvárta, amig visszajöttünk (elképzelhető, hogy ilyenkor érzett valami nem tetsző szagot...)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Úgy látszik, még a macskáink is hasonlóak :) ... És igen, tényleg volt ilyen is, ahogy írod, hogy megvárt minket Chili valahol, ahová már nem akart jönni és visszafelé, ahogy jöttünk előbukkant a susnyásból :) ... Szerintem annyira ragaszkodók tudnak lenni a cicák is :) !

      Törlés